‘Halkımızın desteğini almak için yollardayız’

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, referandum çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

‘Halkımızın desteğini almak için yollardayız’

Kestel İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Başkan Torun, başkan Necmettin Ekinci ve ekibinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra ilçe halkıyla buluşan Başkan Torun, referandum sürecinde destek istedi. Başkan Torun, Kestel ziyaretinin ardından İnegöl’e geçerek burada da İlçe Başkanı Adem Demirel ve ekibini ziyaret etti. 

Başkan Torun daha sonra Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve İnegöl Halkı ile bir araya geldi. Başkan Torun günün sonunda Gürsu’ya geçerek burada ilçe teşkilatı ve belediyeyi ziyaret etti. 

Referandum hazırlıkları sürecine tüm teşkilatlarla birlikte hızlı başladıklarını belirten Torun, “Ülkemizin geleceği açısından önemli olan bu süreçte en büyük güç kaynağımız yine halkımız olacaktır. Daha güçlü bir Türkiye hedefimizle çıktığımız bu yolda önemli bir eşiğe geldik. İnşallah referandum sürecine kadar durmadan yeni anayasa ve sistem değişikliği fikrimizi anlatacağız. Halkımız her zaman olduğu gibi en doğru kararı verecektir” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X