‘Halkımızın şüphelerini gidermeliyiz’

İçişleri eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Mudanya AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ala, “Halkımızın referandum konusundaki tüm şüphelerini gidermeliyiz. Yanlış bilgiler yanlış kararlara götürür” dedi.

‘Halkımızın şüphelerini gidermeliyiz’

ÖMER BİLİK-CEMAL KIRGIZ

 

Teşkilat mensuplarının sorularını yanıtlayan Efkan Ala, “Referandum sonrasında alacağımız ‘evet’ oylarının çokluğu sayesinde siyaset kurumu çok daha güçlü hale gelecek ve bürokrasinin tıkanan çarkı kısa bir sürede yürüyecek hale getirecek’ ifadesine yer verdi. 15 Temmuz darbe kalkışması konusunda da soruları cevaplandıran Ala, “Darbe teşebbüsü olduğunda 81 valinin 70 den fazlası bu yapının kontrolünde idi. Askeri generallerin yarıdan çok fazlası bu yapıya hizmet eder durumda idi. Alınan önlemleri gören darbeciler gece yarısı yapmayı planladıkları darbeyi öne çekmek zorunda kaldılar. Asker ve polis teşkilatı içerisinde bulunan vatanseverler ve büyük Türk milleti sayesinde darbe teşebbüsü önlendi” diye konuştu.

GEMLİK ZİYARETİ

Efkan Ala Gemlik’te de Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret etti. Ala, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’ın da yer aldığı ziyarette Belediye Başkanı Refik Yılmaz’dan hizmet ve yatırımlar konusunda bilgi aldı. Yılmaz, daha güzel ve daha yaşanabilir bir gemlik için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Efkan Ala daha sonra AK Parti ilçe binasına giderek İlçe Başkanı Zafer Işık ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X