‘Halkın iradesine gidelim’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP Bursa Milletvekilleri Ceyhun İrgil ve Erkan Aydın ile birlikte CHP İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret etti.

‘Halkın iradesine gidelim’

ABDULLAH TANIŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak burada yaptığı açıklamada,“Bugün burada olmamızın sebebi iş dünyası, STK’lar ve muhtarlarla birebir temasta bulunmak, perşembe günü de toplantımızı gerçekleştirmek. Seçim var diye gelmiyoruz, bir seçim bittikten sonra hemen ertesi gün diğer seçime hazırlanan bir partiyiz. Bu yüzden çalışmalarımız hızla sürüyor” dedi.

Türkiye’nin siyaset, ekonomi ve dış politikada çıkmazın içinde olduğunu savunan Budak, “Türkiye’de demokrasi varsa demokrasinin çarkları işler, hukuk varsa hukukun gerekleri yerine getirilir. Eğer bir belediye başkanı görevinden alınacaksa suçu belirlenir, cezası belirlenir, suçu yoksa görevine devam eder” diye konuştu.

Budak, “Orta vadeli plan açıkladılar. Bu zorunluluktur. Son 3 senede açıkladıkları tüm orta vadeli planlar çöpe gitti. Hem enflasyon hem işsizlik hem döviz rakamlarının üstüne 2 ayda çıktılar. Burada orta ve küçük ölçekli çok fazla işletme var. Eğer durumları iyi olsaydı, KDV indirimi yapmazlardı. Halkın iradesine en kısa zamanda gidelim, erken seçimi onaylarız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X