‘Halkın yararına olmayan projeye evet demeyiz’

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, termik santralle ilgili olarak, “Enerjiyi üretelim ancak insana ve doğaya zarar verecek hiçbir projenin yanında olmadık, olmayacağız” dedi.

‘Halkın yararına olmayan projeye evet demeyiz’

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, mahalle toplantılarını startını, Demirtaş’tan verdi.  

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve AK Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Demirtaş, İsmetiye ve Panayır Mahalle başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi. 

Ali Yılmaz, Demirtaş Mahallesi’ndeki toplantıda bu üç mahalle başkan ve yöneticilerinin bölgelerinde yürüttükleri teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler aldı.  

Mahalle başkanlarının bilgilendirmesinin ardından Ali Yılmaz da, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın yeni dönemdeki çalışma programı hakkında teşkilat üyelerini bilgilendirdi. İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile ilçe yöneticilerinin bilgilendirmesinin ardından toplantı, soru-cevap kısmı ile devam etti.

TERMİK SANTRAL DEĞERLENDİRMESİ

Programın bu kısmında teşkilat mensuplarından Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi DOSAB’a kurulmak istenen termik santralle ilgili gelen soru üzerine AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Bilindiği üzere Türkiye’nin enerjiye ihtiyacı var. Enerji ihtiyacımızın kendi öz kaynaklarımızla karşılanması gerektiği herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Kaldı ki Türkiye’nin enerji üretimi ve kullanımı konusunda hükümetimizin, Enerji Bakanlığımızın ve AK Partimizin görüşleri hiçbir tartışmaya mahal bırakmayacak kadar açık ve nettir. Enerjiyi üretelim ancak insana ve doğaya zarar verecek hiçbir projenin yanında olmadık, olmayacağız” yanıtını verdi.

DOSYAYI İNCELİYORUM

Ali Yılmaz, termik santralle ilgili dosyanın kendisine iletildiğini ve dosyayı halen incelediğini söyledi. Ali Yılmaz, “Hem meslek icabı hem de AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı olmam hasebiyle konuyla yakından ilgileniyorum. Sizler de benim kadar iyi biliyorsunuz ki halkın yararına olmayan bir işe biz evet demeyiz. Şu unutulmasın ki 12 yıllık AK Parti iktidarında 1 kişinin bile gönül rızası olmayan işe evet denilmedi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X