Haluk ve Meltem’e büyük sürpriz! O isim geri dönüyor

Çocuklar Duymasın 56. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı.

Haluk ve Meltem’e büyük sürpriz! O isim geri dönüyor

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çocukar Duymasın yeni bölümünde heyecan dorukta. Çocuklar Duymasın 56. yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de kanal D’de…

ÇOCUKLAR DUYMASIN 56. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Taş Fırın Haluk ve Meltem, uzun zamandır hayatlarında olmayan Seyyar Tayyar’ı bir anda karşılarında görünce çok mutlu olur. Seyyar Tayyar bu sefer daha büyük sürprizlerle geri dönüyor. 

Öte yandan Sultan, Meltem’e küsmüştür. Meltem’in, Sultan’ın gönlünü alması hiç de kolay olmayacaktır. Meltem ve Sultan’ın küs olması, Havuç ve Simay’ın evlilik sürecine de zarar vereceğinden Meltem, Sultan’la barışmak için elinden geleni yapar.

Sadece Meltem değil, başta Haluk olmak üzere, Gönül ve Tuna gibi Meltem’in yakın çevresinde olan herkes devreye girer. Her şeye rağmen Sultan’ın düğünü iptal etmek istemesi ortalığı karıştırır.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi Tuna, Gönül’e küçük bir yalan söyler. Yalan yalanı doğurur ve Tuna’nın söylediği yalan, Taş Fırın Haluk’un başına büyük bela olur.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X