Hamile kadının iç çamaşırından çıkan şok etti!

İç çamaşırında ölüm saçan bonzai bulunan hamile genç kız ve iki arkadaşı 18’er yıl 9’ar ay hapis cezasına çarptırıldı

Hamile kadının iç çamaşırından çıkan şok etti!

Samsun’da 9 ay önce meydana gelen olayda polis bir otomobil ile Ordu’dan Samsun’a uyuşturucu getirileceğini belirledi. Sivil ekipler Samsun-Ordu karayolu Kirazlık mevkinde yaptıkları yol uygulamasında otomobili durdurup sürücüsü Cafer K. ile araçta bulunan S.Ş:P ve Rıdvan Ş.’yi araçtan indirdi. İddiaya göre kadın polis tarafından aranan ve hamile olan S.Ş:P’nin iç çamaşırlarına 89 paket halinde 267 gram satışa hazır bonzai ele geçirildi.

 

Rıdvan Ş.’nin evinde yapılan aramada ise 96 gram daha bonzai bulundu. 3 şüpheli tutuklandı. Karar duruşmasına yeni doğan bebeğiyle birlikte katılan S.Ş:P ifadesinde, “Yeni doğum yaptım. Çocuğumu dışarıda büyütmek istiyorum. İlk defa böyle bir olaya karıştım. Beraatimi istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti, ’Birden fazla kişi tarafından uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan tutuklu sanıklara 18’er yıl 9’ar yıl hapis cezası verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X