Hamile mi? ‘Adetlerime ters’

Ayrılığa 10 gün dayanabilen Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl yeniden evlilik hazırlığında… Ünlü çiftin bebek beklediği iddialarına yanıt Burcu Kıratlı’dan geldi.

Hamile mi? ‘Adetlerime ters’

Oyuncu Burcu Kıratlı, şarkıcı Sinan Akçıl ile geçen yıl aralık ayında Amsterdam’da dünyaevine girmiş; ancak çift 6 ay sonra ani bir kararla boşanmıştı. Boşanmadan kısa süre sonra barışan çiftin bebek beklediği konuşuluyordu.

Eski eşi Sinan Akçıl’la ikinci kez nikah masasına oturmak için gün sayan Burcu Kıratlı, “hamilelik” iddialarına 2. Sayfa programında yanıt verdi:

“Hamile değilim” diyen Kıratlı açıklamasında şunları söyledi:

“Evlilik dışı bebeğe karşıyım. Yaşayana saygılıyım ancak benim aileme, örf ve adetlerime ters. Yani kısaca bebek yok. Evli olsam da bu dönemde bebek düşünmezdim. Çünkü bir projem var. Bir sağlam iş daha yaptıktan sonra düşünüyorum. Bir daha yurtdışında evlenmeyiz. Burada ailelerimizin, sevdiklerimizin yanımızda olduğu bir şey yaparız.

“Çok yemek yiyorum. Aklınızın alamayacağı kadar çok şey yiyorum. Gece yarısı kek yerim, eve pizza söylerim. Zayıflığım genetik herhalde.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X