Hamileliğim reklam kokmayacak!

Önceki akşam Bursa’da sahneye çıkan Nadide Sultan, yeni yılda anne olmak istediğini söylerken, hamileliğini reklam malzemesi haline getiren ünlülere de gönderme yaptı.

Hamileliğim reklam kokmayacak!

FIRAT TORAMAN

ARTIK ANNE OLMAK İSTİYOR

Yönetmen Hakan Yonat’la dünya evine girdikten sonra daha sessiz sedasız bir hayat tercih eden güzel şarkıcı Nadide Sultan, önceki gece Bursa’daydı. İnoksan’ın yeni yıl balosunda sahne alan sanatçı, gazetecilere yaptığı açıklamada artık anne olmak istediğini söyledi. Yeni yılda bebeğini kucağına alma planları yapan Nadide Sultan, bunun için 2016 takvimini bile şimdiden hazırladığını söyledi. 

ÖNCE ALBÜM SONRA BEBEK

Yılın ilk çeyreğinde yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan Nadide Sultan, daha sonra hamile kalmak istiyor. Planlamarını da şimdiden yapan sanatçı, ‘Şimdiden hamile kalıp, bir kaç ay sonra albüm çıkardığımda daha doğmamış bebeğimin reklam malzemesi olmasını istemiyorum. Hele bir albüm çıksın. O süreci atlatalım. Ondan sonra bebeğimiz de dünyaya gelir’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X