Hamitler’deki kutlamalar şenlik havasında geçti

Büyükşehir Belediyesi Hamitler Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamaları, birbirinden renkli faaliyetlerle adeta şenlik havasında geçti.

Hamitler’deki kutlamalar şenlik havasında geçti

Büyükşehir Belediyesi Hamitler Çocuk Merkezi’nde eğitimlere katılan çocuklar, 23 Nisan’da önce Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse’yi, Tarihi Belediye Binası’nda ziyaret ettiler. Başkanvekili Köse, çocukların ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ettiği ziyaretin ardından Hamitler Çocuk Merkezi’ne giderek merkezin bahçesinde bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen ‘Çocuk Şenliği’ne katıldı. Köse, çocukların geleceğin mimarı olduklarını söyleyerek, Büyükşehir Belediyesi’nin daha sağlıklı ve daha özgür gençler yetiştirmenin önünü açmak üzere çalışmalarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi. Büyükşehir Belediye Bandosu’nun konseriyle renklenen etkinlikte, halk oyunları ve sihirbaz gösterileri de gerçekleştirildi. Şişme oyun parkurlarında eğlenen çocuklara, köfte ekmek ile Osmanlı macunu ve pamuk helva ikramı da yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X