Hamitler’e çok yakışacak

Başkan Mustafa Dündar, 2 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Hamitler Spor Tesisleri’nde futbol sahası, soyunma odaları, duşlar, kafe ve mescidin yer alacağını ifade etti.

Hamitler’e çok yakışacak

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçen nisan ayında atılan Hamitler Spor Tesisleri inşaatı sürüyor. 2 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Hamitler Spor Tesisleri’nde bin 800 metrekare alana sahip futbol sahası, soyunma odaları, duşlar, kafe ve mescit yer alıyor.  996 bin TL kaynak kullanılan tesisin, önümüzdeki yılın başlarında hizmete açılması hedefleniyor.

İSTANBUL İLE YARIŞIYORUZ

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hamitler Spor tesisi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Dündar, “Her mahallemizde halı sahalarımız, basketbol sahalarımız bulunuyor. Köyler de mahalle olup belediyemizin sorumluluk alanına girince, her köye park ve spor tesisi yapmak için çalışma başlattık. Bursa, Osmangazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile spor tesisi sayısı açısından İstanbul’la başa baş gidiyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X