Hamza Hamzaoğlu’ndan Mert’e kesik

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kaleci Mert Günok’u Gençlerbirliği ile oynanacak karşılaşmada dinlendirmeyi düşündüklerini ve kaleyi Harun Tekin’e emanet edeceklerini söyledi.

Hamza Hamzaoğlu’ndan Mert’e kesik

Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulübün resmi televizyonunda önemli açıklamalarda bulundu.

20 haftalık lig periyotunda çıktığı 19 maçta 32 gol yiyen kaleci Mert Günok’a ilişkin taraftarlardan gelen soruları yanıtlayan deneyimli teknik adam, genç kaleciyi dinlendirmeyi düşündüğünü ifade etti.

Hamzaoğlu, “Sezon başından beri hatalı goller yenilebilir ama bunu bir kişiye bağlamak doğru değil. Mert hata yapıyor gol yiyor, savunma hata yapıyor Mert gol yiyor. Kalecilerin şanssızlığı; hataları hemen karşılığını buluyor. Bu hafta Mert’i dinlendirmeyi düşünüyoruz. Israr edersek onu kaybedeceğimizi düşünüyoruz. Taraftarlarımızın anlayış göstereceğini düşünüyoruz. Biz onların üstünde baskı yapıp hatalarını arttırmayalım. Bugün Okan’ı da hiç düşünmeden oynatırız.

Mert’i kazanmak durumundaydık. Şimdi doğru zamanıdır. Hafta sonu Harun ile beraber devam edeceğiz. O da çalışmalarını hiç aksatmadı. Ne zaman görev versek yerine getirdi. Her hata yapanı bu kulüpten göndermek için çaba gösterirsek oynayacak oyuncu bulamayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X