Hamza Hamzaoğlu’nun Beşiktaş karnesi ümit veriyor

Siyah beyazlılara karşı 3 kez kazanan, 2 kez kaybeden ve 1 kez puanları paylaşan genç teknik adam, Bursaspor’un başında da şampiyonluk yaşamış takımlara karşı mağlubiyet almadı.

Hamza Hamzaoğlu’nun Beşiktaş karnesi ümit veriyor

Pazartesi günü Vodafone Arena’da lider Beşiktaş’ın konuğu olacak olan Bursaspor’da heyecan artmaya başladı. 

Üst üste aldığı Kasımpaşaspor ve Sivasspor galibiyetlerinin ardından Avrupa potasının içine giren yeşil beyazlılar, zorlu deplasmandan da iyi bir sonuç çıkararak kalan 6 haftaya daha moralli girmek istiyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bugüne kadar çalıştırdığı takımlarda Beşiktaş’la 6 kez karşılaştı. 

CİMBOM’LA YENDİ

Genç teknik adam bu mücadelelerden 3 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik çıkardı. 2012-2013 sezonunda Akhisar Belediyespor’un başında ligin ilk maçında siyah beyazlılara 3-1 kaybeden Hamza Hoca, ikinci yarıda ise rakibine 4-1 üstünlük kurmuştu. Bir sonraki sezon Akhisar’daki maç 3-3 tamamlanırken, Beşiktaş evindeki karşılaşmayı ise 3-0 kazanmıştı. Hamza Hoca, Galatasaray’ın teknik direktörüyken siyah beyazlılara ezici üstünlük kurdu. 

ONLARA KAYBETMEDİK

2014-2015 sezonunun 16.haftasında Beşiktaş’ı deplasmanda 2-0’la geçen Cimbom,  evindeki mücadeleyi de aynı skorla galip bitirmeyi bilmişti. Bursaspor’un başında şampiyonluk yaşamış takımlara karşı iki maça çıkan genç teknik adam yenilgi yüzü görmedi. Timsah Arena’nın açılış randevusunda Trabzonspor’u 4-2’yle dize getiren Bursaspor, 22. haftada ise Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı. Hamza Hoca’nın başarılı bu istatistiklerinin sürmesi camianın tek temennisi. 

HAMZA HOCA’NIN BEŞİKTAŞ MAÇLARI

2012-2013 SEZONU

Beşiktaş-Akhisar: 3-1

Akhisar-Beşiktaş: 4-1

 

2013-2014 SEZONU

Akhisar-Beşiktaş: 3-3

Beşiktaş-Akhisar: 3-0

 

2014-2015 SEZONU

Beşiktaş-G.Saray: 0-2

G.Saray-Beşiktaş: 2-0

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X