Hamza Hoca terapi yapıyor

Yeşil beyazlılarda Adanaspor maçı öncesi bozuk olan moralleri Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu düzeltmeye çalışıyor.

Hamza Hoca terapi yapıyor

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında Trabzonspor’a mağlup olan ardından Ziraat Türkiye Kupası G Grubundaki 5.maçında Akhisar Belediyespor’a 4-1 yenilen Bursaspor’da bozuk olan moraller yavaş yavaş düzelmeye başladı. Yarın Timsah Arena’da saat 19.00’da ligin dibine demir atan Adanaspor’u misafir edecek olan yeşil beyazlıların dünkü atrenmanda istekli görüntüsü dikkat çekti. Hamza hoca antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı ve Adanaspor maçına iyi konsantre olmalarını istedi. Çalışmaya düz koşuyla başlayan yeşil beyazlılar, daha sonra kontrol pas ve en son yarı sahada taktik çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlığı geçen İsmail Konuk’ta katıldı. 

Deniz ile 1’e 1

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, eleştiri oklarının hedefindeki oyunculardan Deniz Yılmaz ile bire bir görüşme yaptı. Hamza Hoca, golcü oyuncuyu kenara çekerek biran önce kendisini toparlamasını istedi. 

Stancu idmanda

Bursaspor’un yeni transferi Bogdan Stancu, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Sakatlığı atlatan Rumen oyuncuya Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu özel ilgi gösterdi. Stancu’ya hoş geldin diyen Hamza hoca, durumu hakkında bilgi aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X