Hamza Hoca’dan 4 isme eksiksiz forma

Batalla, Harun, Ertuğrul ve Aziz 360 dakika sahada kalarak iskeleti oluştururken, Hamzaoğlu’nun Kubilay Kanatsızkuş ve Mert Örnek ısrarı da alkış aldı.

Hamza Hoca’dan 4 isme eksiksiz forma

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 4 haftada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu 4 isme eksiksiz forma verdi. 

Yeşil beyazlı takımın Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla ile birlikte Aziz Eraltay, Ertuğrul Ersoy ve kaleci Harun Tekin yeşil beyazlı takımın tüm maçların tamamında görev yapan isimler oldu. Genç Ertuğrul, Adanaspor ve Başakşehir maçlarında stoperde şans bulurken, Fenerbahçe ve Kayserispor randevularında ise savunmanın sağında oynadı.

 

AZİZ’İN ÇIKIŞI

 

Geçen sezon yakaladığı çıkışı sürdüren ve her geçen hafta üstüne koyarak devam eden Aziz Eraltay, Hamza Hoca’nın 360 dakika şans verdiği isimlerden biri olurken, kaleci Harun Tekin’de takımın iskeletini oluşturan futbolcular arasında yer aldı. Bu 4 ismi Yonathan Del Valle izledi. Bursaspor’un bu sezonki en yararlı isimlerinin başında gelen Venezuellalı futbolcu 3 maçta eksiksiz oynarken, Fenerbahçe karşılaşmasının 89.dakikasında oyundan alınmıştı.

3 GENCE ŞANS

Bu arada Bursaspor’da yeni transferlerden Sane ve Furkan Özçal şuana kadar forma şansı bulamadı. Furkan sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalırken, Sane Adanaspor ve Fenerbahçe randevularında 18 kişilik kadroya alınmıştı. Hamza Hoca bu süreçte genç isimlerden Ertuğrul’la birlikte Kubilay Kanatsızkuş ve Mert Örnek’ten faydalandı. Kubilay, Fenerbahçe ve Adanaspor maçlarında 11’de sahaya çıkarken, Mert’te Kadıköy’de son bölümde görev yapmıştı. Hamza Hoca’nın Vakıfköy’den gelen gençlere yönelmesi camiada alkış aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X