Hamzaoğlu: ’90 dakika bizi destekleyin’

Hamza Hoca, Kasımpaşaspor karşılaşmasında taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek ‘Biz maçın her dakikasında skoru çevirebilecek güce sahibiz’ dedi.

Hamzaoğlu: ’90 dakika bizi destekleyin’

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda her hangi bir sürprize izin vermeyerek tur atladıklarını artık yarın oynanacak Kasımpaşaspor maçını düşünmeye başladıklarını söyledi. 

Bayrampaşa karşısında iyi oynamadıklarını belirten Hamzaoğlu, ‘Konsantrasyon konusunda sıkıntılar yaşadık. Aslında oyuncularım elinden geleni yaptılar, çalışkandılar, ama bunu birlikte yapmayı düşünemediler. Bu maçlar kolay geçmiyor. Her takım için çok zor. Şükürler olsun sürprizle karşılaşmadık. Önemli olan tur atmaktı. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerekli dersleri çıkaracağız. bu maçlara farklı hazırlanıp farklı motive olmak lazım’ diye konuştu.

‘Kasımpaşa iyi takım’

Kayserispor’dan sonra Kasımpaşaspor engelini de kayıpsız geçmeyi planladıklarını ve taraftarı bu maça beklediklerini ifade eden Hamza Hoca, şöyle konuştu: 

‘Kayserispor’dan sonra yine kendi sahamızda oynayacağız. Kasımpaşaspor karşısında iyi oyun ve iyi mücadele ortaya koyarak kazanmak istiyoruz. Kasımpaşaspor maçı kolay olmayacak. Kasımpaşa’nın durumu ligde iyi değil. Ancak iyi takımlar, onu biliyoruz. Kadroları da iyi. İnşallah kararlı bir şekilde iyi bir mücadeleyle sahadan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyoruz. Taraftarımıza her zaman söylüyoruz bizi desteklemeye devam etsinler. Maçın sonuna kadar desteklerini bırakmasınlar. Biz maçın her dakikasında skoru çevirebilecek güce sahibiz. İnşallah ligde yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X