Hamzaoğlu ‘alma’ dedi Akçay onay verdi

Başkan Ali Ay, Dzon Delarge için eski hocasına değil, Mustafa Reşit Akçay’a güvendi… Ali Ay, imzasında son aşamaya gelen Kongolu kanat oyuncusu için geçen sezon Osmanlıspor’u çalıştıran iki hocadan da görüş aldı. Delarge’ı bir dönem kadro dışı bırakan M

Hamzaoğlu ‘alma’ dedi Akçay onay verdi

Beytullah SÜAT

Savunma hattını sağlama alan, orta saha ve kanatlar için birçok isimle temas halinde olan Bursaspor’da bu haftanın hareketli geçmesi bekleniyor. 

Spor Toto Süper Lig’in startında 11 Ağustos Cuma günü Başakşehir’le karşılaşacak olan yeşil beyazlılar’da takviyelerin bu maça yetişmesi camianın tek beklentisi. Timsah’ın uzun süredir temas halinde olduğu isimlerin başında gelen ve geçen sezon Osmanlıspor’da forma giyen Dzon Delarge ise Başkan Ali Ay’ı en çok düşündüren isimlerin başında geliyor. 

HAMZA HOCA NE DEDİ?

Başkan Ali Ay’ın tecrübeli kanat oyuncusunun ismi gündeme alındığı ilk vakit, geçen sezon son haftalar Osmanlıspor’da görev yapan Hamza Hamzaoğlu’nu aradığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın Kongolu oyuncu için Başkan Ay’a gerek performansı gerekse saha dışı davranışlarıyla ilgili olumsuz fikirler beyan ettiği belirtildi. Hamzaoğlu döneminde Delarge, Osmanlıspor formasını sadece son iki hafta oynanan Çaykur Rizespor ve Beşiktaş maçlarında giymişti. 

İYİ TRANSFER OLUR!

Başkan Ali Ay’ın ardından yine geçen sezon Başkent temsilcisinde görev yapan şuan Atiker Konyaspor’u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay’la da bir görüşme yaptığı belirtildi. Mustafa Reşit Akçay’ın Hamza Hamzaoğlu’nun tersine bir dönem kadro dışı bıraktığı Dzon Delarge için olumlu konuştuğu öğrenildi. Delarge ile uzun süre çalışan Akçay’ın ‘Bursaspor’a faydalı olur. Bir takım sıkıntıları oldu fakat bunlar büyütülecek şeyler değil. Alırsanız eğer iyi bir transfer gerçekleştirirsiniz’ dediği öğrenildi. 

KADRO DIŞI BIRAKTI AMA!

Akçay’ın bu konuşması sonrası Dzon Delarge için kesin kararı veren Başkan Ali Ay’ın konuyu Teknik Direktör Paul Le Guen’le de paylaştığı belirtildi. Bu arada Mustafa Reşit Akçay’ın geçen sezon 24. haftada oynanan ve 1-1 sona eren Bursaspor maçı öncesi Dzon Delarge’ı problemleri nedeniyle kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Ancak 1 hafta sonra Akçay’ın tecrübeli kanat oyuncusuyla bir görüşme yaptığı ve takıma tekrar dahil ettiği belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X