Hamzaoğlu: ‘Aynı azimle çalışmaya devam’

Hamza Hoca, ‘Eksik mevkilerin yerlerini erken doldurmamız, takım içinde birbirine uyumlu oyuncuların oluşu bizleri memnun ediyor’ dedi.

Hamzaoğlu: ‘Aynı azimle çalışmaya devam’

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursa’daki ilk etap çalışmalarında olduğu gibi Avusturya’da da sakatlık vermeden uyumlu bir kamp dönemi geçirmek istediklerini söyledi. 

Kamp yolculuğu öncesi OLAY Spor ekibiyle sohbet eden Hamzaoğlu, ‘Eksik mevkilerin yerlerini erken doldurmamız, takım içinde birbirine uyumlu oyuncuların oluşu bizleri memnun ediyor. Aynı heyecan ve azimle devam etmek istiyoruz’ dedi.

BEKLENTİMİZ BÜYÜK

Gençlerin ilk etaptaki performansından memnun kaldığını da ifade eden Hamza Hoca, ‘Tempomuza ayak uydurmaya başladılar. Onlardan beklentimiz büyük. Şu an için hiçbir sıkıntımız yok. Kamp dönüşü takımdan ayrılacak oyuncular muhakkak olacaktır. Belki aramıza katılacak yeni isimler de olabilir. Duruma bakacağız. Hazırlık maçlarının da takımımıza büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum’ diye konuştu.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X