Hamzaoğlu FİNAL’de

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Antalya’dan canlı yayınla katılacağı programda bugün sona erecek başkan adaylığı ve kongre süreci masaya yatırılacak.

Hamzaoğlu FİNAL’de

Bursaspor’un nabzını tutan ve büyük beğeniyle izlenen OLAY TV’nin lider programı FİNAL bu akşam yine fark yaratacak. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Bursaspor’da Teknik Direktör Hnamza Hamzaoğlu bu akşamki programın canlı yayın konuğu olacak. OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney’in yönettiği programın stüdyo konukları Olay Medya spor yorumcuları Erdal Akçay ve Cevdet Altınel yorumlarıyla renk katacak. Teknik Direktör Hamzaoğlu, Belek kampında Olay Spor yorumcuları Beytullah Süat ve Erkan Sağlık’ın sorularını yanıtlayacak. 11 veya 19 Ocak’ta yapılacak olağanüstü kongre öncesi bugün sona erecek başkan adaylığı başvurusunda hangi isimler bulunacak? Yeşil beyazlı kulübü nasıl bir gelecek bekliyor? Hamza Hamzaoğlu ara transferde kimleri istiyor? Timsah Arena’da son hazırlıklar nasıl gidiyor? Yeşil beyazlı kulüpteki perde arkası gelişmeler bu akşamki programda masaya yatırılacak. FİNAL’i kaçırmayın.

20.30 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X