Hamzaoğlu gitti, işte adaylar!

Adanaspor maçı sonrası beklenen karar çıktı ve gözler yönetime çevrildi. 1-0’lık mağlubiyetin ardından Özlüce’de toplanan Ali Ay yönetimi, Hamza Hoca’yla yollarını ayırırken, ilk olarak Mutlu Topçu ismini gündemine aldı. Diğer adaylar: Tayfun Korkut, Zico

Hamzaoğlu gitti, işte adaylar!

Ve Bursaspor’da Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi. Yeşil beyazlı yönetim 1-0’lık Adanaspor mağlubiyeti sonrası tecrübeli teknik adamla yollarını ayırdı. Son dönemde tribünlerden büyük tepki çeken genç teknik adamla maç sonrası Özlüce Tesisleri’nde bir araya gelen Ali Ay yönetimi, karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshetme kararı aldı.

AÇIKLAMA YAPILDI

Ardından Bursaspor yönetimi resmi internet sitesinden şöyle bir açıklama yaptı: 17 Aralık 2015 tarihinden bu yana A Takım Teknik Direktörlük görevini sürdüren Hamza Hamzaoğlu ve ekibiyle yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze hizmetlerinden ötürü teşekkür eder. Bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.’

PAZARTESİYE BİTER

Hamza Hamzaoğlu’yla yolların ayrılmasından sonra Bursaspor yönetimi teknik direktör arayışına başladı. Hedefteki ilk ismin Mutlu Topçu olduğu belirtildi. Bursaspor yönetiminin camiayı yakından tanıyan genç teknik adam üzerinde yoğunlaştığı ve temasa geçtiği öğrenildi. Dün gece geç saatlere kadar toplantı yapan Bursaspor yönetiminde Zico, Mehmet Özdilek, Tayfun Korkut, İsmail Ertekin, Adnan Örnek ve Şota isimlerinin de gündeme geldiği belirtildi. Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, “Bu iş en geç pazartesiye kadar biter” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X