Hamzaoğlu gitti Traore tekrar gündemde

Yeşil beyazlı yönetim, Hamza Hoca’nın daha önce transferine onay vermediği Elazığspor’un 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu için harekete geçme kararı aldı.

Hamzaoğlu gitti Traore tekrar gündemde

Bursaspor’da teknik direktör arayışının yanında transfer çalışmaları da devam ediyor.

Yeşil beyazlı yönetim, Hamza Hamzaoğlu istemediği için transferinde geri adım attığı Elazığspor’lu Hamidou Traore’yi tekrar gündemine aldı.

TFF 1.Lig’de bu sezon oldukça başarılı maçlar çıkaran 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için harekete geçme kararı alan yeşil beyazlıların istenilecek bonservis ücreti araştırdığı belirtildi.

KONYASPOR’DA İSTİYOR

6 ve 8 numaralarda görev yapabilen Malili futbolcunun kulübüyle 2019 yılına kadar anlaşması bulunuyor. Bu sezon TFF 1.Lig’de 16 maça çıkan ve 2 gol, 1 asistlik performans gösteren Hamidou Traore, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 4 karşılaşmada görev yaptı.

Atiker Konyaspor’un da talip olduğu belirtilen genç oyuncu 2 Şubat 2015’te Elazığspor’a bedelsiz olarak gelmişti. Traore, Mali Milli Takımı’nda 1 kez forma şansı buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X