Hamzaoğlu: İstediğimiz gibi bir maç oldu

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Büyükçekmece Tepecikspor maçıyla alakalı konuşarak, “İstediğimiz gibi bir maç oldu” dedi.

Hamzaoğlu: İstediğimiz gibi bir maç oldu

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda Bursaspor, sahasında Büyükçekmece Tepecikspor’u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Kendi sahamızda lig maçının ardından oynadığımız ikinci maçtı. 

Gruplardaki garantilemiş olmamızdan dolayı az oynayan ve U-21 takımdaki oyuncuları görmek istedik. İstediğimiz gibi bir maç oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu manada gençlerimizi yetiştiren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda bu kardeşlerimize yenilerini eklemek istiyoruz” diye konuştu.

“SUTTER’İN ARKA ADALESİNDE SERTLEŞME OLDU”

Sutter’in sakatlığı ile ilgili sorulan soruya Hamzaoğlu, “Doktorumuzla tam konuşmadım. Sutter’in arka adalesinde sertleşme oldu. Çok ciddi bir sıkıntı yok gibi. Bu hafta oynayamazsa, ondan sonraki maça yetişir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X