Hamzaoğlu: ‘İyi bir galibiyet’

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin İdmanyurdu karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Hamzaoğlu: ‘İyi bir galibiyet’

Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Hamzaoğlu, Mersin İdmanyurdu maçını değerlendirdi. Zorlu maça çıktıklarını ifade eden Hamzaoğlu, “Stadyumumuzdaki son maçı galibiyetle kapatmak istiyorduk. İlk yarıda biraz telaş yaptık. Biraz oyun disiplininde koptuk. Pozisyon yakalamış olsak da bizim oyun anlayışımız bu değil. İkinci yarıda beraber hareket etmemiz gerektiğini ve topu yere indirmemiz gerektiğini konuştuk. İkinci yarının başında iki gol bulmak önemliydi. İyi bir galibiyet olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

“TARAFTARLARIMIZA TAM ANLAMIYLA İHTİYACIMIZ VAR”

Psikolojik olarak çok iyi durumda olmadıklarını ifade eden Hamzaoğlu, “Bu zaman gerektiriyor. Maç kazandıkça. Taraftarımızla bütünleşince oyuncularımızın güveni artacak. Taraftar bu konuda sabırsız. Onları anlayışla karşılıyorum. Oyuncularım kaybedersek, protesto edecek mi diye düşünmemeli. Oyuncular bunu düşünürse oynayamaz. Taraftarlara tam anlamıyla ihtiyacımız var. İkinci yarıda yeni stadyumumuzda iyi hedeflere yöneleceğiz” şeklinde konuştu.

“TARAFTARIMIZIN BANA OLAN SEVGİSİ DUYGULANDIRIYOR VE MUTLU EDİYOR”

Sercan Yıldırım’ın performansı ve taraftarın kendisine olan sevgisiyle alakalı soruya cevap veren Hamzaoğlu, “Sercan bana özel bir şey söylemedi. Sevincini paylaştı. Sercan özellikli bir oyuncu. Zaman zaman ilk 11, zaman zaman sonrada kullanacağız. Gol atmasına sevindim. Taraftarın bana olan sevgisi duygulandırıyor ve mutlu ediyor. Bize güvenenlere ve inanlara karşı inşallah mahcup olmayız. Tek amacımız Bursaspor’a daha güzel günler yaşatmak. Hep beraber kenetlenirsek, çok daha iyi işler yapacağız” şeklinde cevapladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X