Hamzaoğlu: ‘Kazanmak için sahada olacağız’

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, antrenman öncesi saha kenarında gazetecilere 11 Nisan Pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu: ‘Kazanmak için sahada olacağız’

Hamzaoğlu, Özlüce Tesisleri’nde antrenman öncesi saha kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, üst sıralara doğru tırmanma hedefleri doğrultusunda Sivas deplasmanında kendileri açısından önemli bir maça çıktıklarını, 90 dakika boyunca iyi bir oyun sergilediklerini belirtti.

‘6 kişiyle rakip ceza sahası içindeydik’

 

Maçın genelinde oyunun kontrolünü ellerinde tutmayı başardıklarını ifade eden Hamzaoğlu, “Kazanmak için sahada mücadele eden bir takım vardı. Uzatma dakikaları olmasına rağmen 6 kişiyle rakip ceza sahası içindeydik. Bu hafta da Beşiktaş maçı var. O maçta da sahaya kazanmak için çıkan ve mücadele eden bir Bursaspor olacak. İnşallah hak ettiğimiz bir şekilde iyi bir sonuçla ayrılırız.” diye konuştu.

‘Kazanmak için sahada olacağız ve…’

 

Bir gazetecinin, “Bursaspor karşılaşması Beşiktaş’ın yeni stadında ilk maçı olacak. Üzerinizde bir baskı olacak mı?” sorusunu Hamzaoğlu, şöyle yanıtladı:

 

“Yok, aksine ben daha çok seviniyorum. Güzel bir şey. Hem iki camia arasındaki gerginliği de düşünürsek bunu iyi bir adım olarak düşünüyorum. Bizimle oynamayı kabul etmeleri güzel bir adım. Biz de onların stadının açılışında, oynayacakları ilk maçta olmaktan mutlu olacağız. Belki onlar için bunu düşünmek kötü olabilir ama kazanmak için sahada olacağız ve inşallah da iyi bir sonuçla dönebileceğimizi düşünüyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X