Hamzaoğlu: Kazanmak istiyorduk

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 0-0 biten Osmanlıspor maçına ilişkin olarak, “Osmanlıspor’u ve oyuncularımı sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Hamzaoğlu: Kazanmak istiyorduk

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bugün hem Avrupa’da hem de geçen sezondan beri ligde iyi mücadele eden bir takıma karşı oynadıklarını söyledi.

İYİ BİR TAKIMA KARŞI OYNADIK

Maçın ilk yarısında önde oynamayı uygun gördüklerini ifade eden Hamzaoğlu, “Önde bastığımız dönemlerde pozisyonlar bulduk ama risk aldığımız için dönen toplar da kalemizde tehlike oluşturdu. İkinci yarı hücumda etkili değildik ama rakibin ataklarını da önledik. İyi bir takıma karşı oynadık. Galip gelmek istiyorduk. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Osmanlıspor’u ve oyuncularımı sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.”

HAKEMLER DİKKATLİ OLMALI

Hamzaoğlu, maçtaki penaltı pozisyonunun anımsatılması üzerine, “Cep telefonundan seyrettim top oyuncunun (Prochazka) eline temas ediyor ve kalecinin önüne gidiyor. Hakemlerin daha dikkatli olması lazım. Harun’un parmağının ucuna değen topu görüp korner veriliyor. Hatalar her zaman olacak ama daha dikkatli olunmalı” değerlendirmesinde bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X