Hamzaoğlu: Sercan ve Stoch için kulüpleri ile görüşeceğiz

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kiralık olarak forma giyen Sercan Yıldırım ve Miroslav Stoch’un bonservislerini almak için sezon sonu Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri ile görüşeceklerini söyledi.

Hamzaoğlu: Sercan ve Stoch için kulüpleri ile görüşeceğiz

Bu yıl 27.’si kutlanan Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Bursaspor’un Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkanı Fatih Pulat, Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile kaleci Harun Tekin, bir alışveriş merkezinde kurulan stantta bir araya geldi. Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, mükellef hedeflerin kalitesini iyileştirmeye doğru çalışmalar yaptıklarını belirtirken, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Pulat ise milli bilince yaymada çok küçükte olsa bir katkılarının olması halinde memnun olacaklarını ifade etti.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise, “Vergi deyince insanlar biraz ürküyor ama aslında hepimizin birlik beraberlik içinde yaşamamız için çok önemli ve gerekli. Çünkü bütün hizmetleri yatırılan vergiler sayesinde devletimiz bizlere sunuyor” diye konuştu.

“RİZESPOR MAÇI DAHA DA ÖNEM KAZANDI”

Ardından Süper Lig’in 24. haftasında oynayacakları Çaykur Rizespor karşılaşmasını değerlendiren Hamzaoğlu, “Bu hafta oynayacağımız Rizespor maçı bizim için daha da önem kazandı. Kazandığımız Eskişehirspor maçından sonra Rizespor maçında da kendi sahamızda iyi bir sonuçla bitirirsek yukarıya doğru biraz daha güvenli, istekli bir şekilde yol alabiliriz diye düşünüyoruz” dedi.

“GALATASARAY VE FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞECEĞİZ”

Sezon başında Galatasaray’dan kiralık olarak kadroya katılan Sercan Yıldırım ile Fenerbahçe’den kiralanan Miroslav Stoch’un bonservislerinin alınmasına yönelik düşüncelerinin olup olmadığının sorulması üzerine Hamzaoğlu, “Sercan önümüzdeki sene kadromuzda görmeyi düşündüğümüz bir oyuncumuz. Galatasaray Kulübü ile görüşeceğiz. İnşallah anlaşabilirsek Sercan’ı aramızdaki görmeyi istiyoruz. Stoch ile ilgili de bakıyoruz şu anda. Ondan da memnunum, çalışmalarından memnunum. Her ne kadar kadroda yer veremediysem de antrenmanlardaki istek ve arzusundan son derece memnunum. Sezon sonu Fenerbahçe ile oturup görüşürüz” dedi.

“DAHA İYİSİNİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Hedeflerinin bu sezon ligi ilk 10 içerisinde bitirebilmek olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, “Hedefler ulaşıldıkça uzaklaşır ve zorlaşır. O yüzden ilk 10’un içerisinde yer bulabilirsek ki şuan 10’uncu durumdayız. O zaman ‘Biz buna ulaştık’ diyemeyiz. Sezon sonuna kadar daha yukarılara yeni hedefler koymak zorundayız. Şu anda bulunduğumuz yerden daha iyisini yakalamak için çalışıyoruz. Sezon sonu bakacağız” diye konuştu.

“ÖDENMEYECEK BİR BORCUMUZ YOK”

“Teknik direktörler olarak kulüplerin mali yapısını düşünmek zorundayız” diyen deneyimli teknik adam, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kulüplerin yaşaması lazım ki biz de işimizi rahatlıkla yapabilelim. Hedefler bekleyebilir ama kulüpleri mali durumlardan kaybedersek o zaman kapanmış kulüpler bir hedefe gidemez. Mali anlamda sağlam bir zemin koymak lazım kulüplerin yapısını. Ondan sonra hedefleri koymak lazım. Herkes bütçesine ve gücüne göre hedefler koyacaktır. Biz de şuanda Bursaspor’un bulunduğu durum itibariyle çok da zor bir durumda değiliz. Ödenmeyecek bir borcumuz yok. Yönetimimiz inanılmaz şekilde çalışıyor. Onlar bu konu üzerinde çalışırken biz de teknik anlamda yapmamız gerekeni yapıyoruz. Birlikte uyum içerisinde Bursaspor’u inşallah daha iyi yerlere taşıyacağız. Büyük hedefler inşallah yakın zamanda gelecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X