Hamzaoğlu: ‘Sezon sonuna kadar buradayım’

‘Yönetimle bir anlaşma yaptık hiçbir yere gitmiyorum’ diyen Hamza Hoca, tribüne neden gönderildiğini, Trabzonspor mağlubiyetini ve transfer çalışmalarını anlattı.

Hamzaoğlu: ‘Sezon sonuna kadar buradayım’
Cevdet ALTINEL
 
Süper Lig’in 17.Haftasında sahasında Trabzonspor’a 2-1 yenilerek hayal kırıklığı yaratan Bursaspor’da Teknik patron Hamza Hamzaoğlu sessizliğini bozdu. 
 
Mücadelenin 32 dakikasında hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından yaptığı itirazlar nedeniyle tribüne gönderilen Hamzaoğlu, ‘O dakikaya kadar verilen yanlış kararlar vardı. Taç pozisyonunda yan hakem, 4.hakem ve ben aynı açıdaydık. Göz göre göre taç rakibimize verildi. Bende sinirlerime hakim olamayarak tepki gösterdim. Bu pozisyondan önce yediğimiz golde ve sonrasında Kubilay’a yapılan net fauller vardı. Bunlar görülmedi. O dakika da haksızlığı gösterdiğim bir reaksiyondu’ dedi. 
 
NE İLK NE DE SON
 
Karşılaşma sonrası bir grup taraftarın yönetim ve kendisi aleyhinde yaptığı tezahüratlar hakkında Hamzaoğlu’nun verdiği mesajlar dikkat çekiciydi. ‘Futbolun içinde tepkiler olacak diyen’ Hamza Hoca, ‘Bu tepkiler ne ilk ne de son olacak. Ama biz yönetimimizle bir anlaşma yaptık. Sezon sonuna kadar buradayım. Bizim hedeflerimize ulaşacağımızdan herhangi bir endişemiz yok. Taraftarlarımızla sezon sonu gülmek istiyoruz. Bunu da gerçekleştireceğiz. Yeter ki bize inansınlar ve destek versinler’ şeklinde konuştu.
 
TAKIM OLARAK KÖTÜYDÜK
 
Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyetle ilgili soruya da net cevap veren Hamza Hamzaoğlu, ‘Bireysel olarak oyuncuları tek tek irdelemeye gerek yok. Takım olarak kötüydük. İstediklerimizi yapamadık. Trabzon da 2-1 üstünken 10 kişi kalınca iyice kapandı. Zeminin de kötü olmasına rağmen onların hakkını da teslim etmek gerekiyor. Ama yenik durumda değilde, karşılaşma berabere devam ederken eksik kalsalardı daha farklı olabilirdi. Tamamen savunma anlayışı ile hareket ederek kontrataklarla pozisyon buldular. Sonuçta istemediğimiz fakat kötü oynadığımız bir maçtan mağlubiyetle ayrıldık’ diye konuştu. 
 
TRANSFER MESELESİ 
 
‘Transferler daha erken yapılması gerekiyor muydu’ sorusuna da Hamzaoğlu, ‘Trabzonspor mağlubiyetinin transferlerle alakalı olduğunu düşünmüyorum. En büyük sıkıntıyı sakatlıklar nedeniyle yaşadık. Belki bu sakatlıklar olmasaydı transfer de yapmayı düşünmeyebilirdik. Şimdi kadromuzu güçlendirerek alternatifleri çoğaltıyoruz. Önemli olan doğru isimleri almamız. Şu an eksik bölgelerimize gerekli takviyeleri yapıyoruz. Stancu da bize katkı koyabilecek bir oyuncu. Onun da gelmesi ile forvet hattımız daha da zenginleşecek. İyi bir ekibiz ve yeni arkadaşlarımızla birlikte daha iyi olacağız’ cevabını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X