Hamzaoğlu: ‘Uyum sağlayacak oyuncu arıyoruz’

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Her şeyden önce ihtiyacımıza yönelik transfer yapmaya gayret ediyoruz. Elimizde bir takımımız var. Bu takımımıza uyum sağlayacak ve bizim eksik yanımızı tamamlayacak oyunculara yöneldik. Bunlarla görüşmelerimiz

Hamzaoğlu: ‘Uyum sağlayacak oyuncu arıyoruz’

Hamza Hamzaoğlu, teknik ekibiyle birlikte ikinci yarı hazırlıklarının sürdüğü Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki Sensimar Side Resort & SPA Otel’de basın toplantısı düzenledi. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Hamzaoğlu, takımdaki futbolcuların yaşanan sakatlıklardan geri dönüşlerini beklediklerini vurgularken şunları söyledi:

“Yavaş hareket ediyoruz ama biz ihtiyacımız olan oyunculara gitmekten yanayız. Transferi yaparken şunu söylemek istiyorum, tabi ki Bursaspor’a yakışan transferler ama biz her şeyden önce ihtiyacımıza yönelik transfer yapmaya gayret ediyoruz. Bizim elimizde bir takımımız var. Bu takımımıza uyum sağlayacak ve bizim eksik yanımızı tamamlayacak oyunculara yöneldik. Bunlarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz.” 

‘STANCU ÜZERİNDE BİRAZ YOĞUNLAŞTIK’

Hamza Hamzaoğlu, bir soru üzerine Ankaragücü’nün genç futbolcusu Onur’la anlaştıklarını, sol kanattaki ihtiyaçlarını karşılayacağını kaydetti. Gençlerbirliği’nde oynayan Stancu konusunda girişimlerini sürdürdüklerini ve kulüpler düzeyinde görüşmelerin yapıldığını anlatan Hamzaoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

“Kulüplerimiz, başkanlarımız uygun şartlarda ortak noktada birleşebilirsek, bu transferi gerçekleştireceğiz. Benim de istediğim bir oyuncu. Çünkü hem kanat oynayabilen hem forvet özellikli gol vuruşu yapan ve bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu tipi. Takımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz. O yüzden de Stancu üzerinde biraz yoğunlaştık. Olmazsa başka alternatiflerimiz de var.”

‘DIŞARIDAKİ BU ALGIYI YIKMAK LAZIM’

Çin Süper Ligi takımlarından Shanghai SPIG’de oynayan Jean Evrard Kouassi konusunda da girişimlerde bulunduklarını açıklayan Hamza Hamzaoğlu, bu konuda şöyle konuştu:

“Kouassi iyi bir oyuncu. İstiyoruz ama birkaç teklif olduğunu daha söylediler. Fakat biz de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bir de tabi Türkiye’deki bu olaylardan dolayı da gelmek istemediğini bize söylüyorlar. Biz de kendisini Bursa’ya davet ettik. Bir yerde bir olay oluyor, sanki bütün Türkiye bu haldeymiş gibi bir algı oluşuyor yurtdışında. Dışarıdaki bu algıyı yıkmak lazım.” 

SAKATLIKLAR NEDENİYLE HER HAFTA AYRI 11

Bursaspor’un sezon başında kadrosuna 10 yeni oyuncu kattığını ve yeni bir takım kurduklarını anlatan Hamzaoğlu, ilk yarıda hesaba katmadıkları sakatlıklar nedeniyle her hafta ayrı bir 11’le saha çıktıklarını anlattı. Futbolun bir istikrar oyunu olduğunu belirten Hamzaoğlu, şöyle dedi:

“Her hafta farklı kadroyla olunca oyunu oturtmak çok da mümkün değil, çünkü futbol istikrar oyunu. Birlikte oynayarak ancak çok daha iyi bir oyun ortaya koyabilirsiniz. Yine de ben takımımdan memnunum her türlü zorluğa, olumsuzluğa rağmen bugün sahaya kim çıkarsa çıksın sahada Bursaspor’un oyun anlayışını herkes görebiliyor.”

Hamza Hamzaoğlu, son olarak sakatlıklar konusunda özellikle futbol sahalarındaki zeminden şikayetçi olduğunu, Futbol Federasyonu’nun bu konuya acilen el atması gerektiğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X