Hamzaoğlu’nun hedefi Süper Kupa

Galatasaray Futbol Takımı, 8 Ağustos Cumartesi günü Bursaspor’a karşı oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Hamzaoğlu’nun hedefi Süper Kupa

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, pas, şut ve taktik çalışmalar yaptıkları bildirildi. 

 

Sarı-kırmızılı ekipte, ameliyat olan Hamit Altıntop ile sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş ve Semih Kaya’nın, günü tedaviyle geçirdikleri aktarıldı.

 

Öte yandan, antrenman öncesinde yardımcı antrenör İsa Turan’ın 46. yaş günün kutlandığı duyurulurken, sarı-kırmızılı oyuncu Burak Yılmaz’ın takım arkadaşı Sneijder’e, üzerinde isminin yazılı olduğu 17 numaralı bir Galatasaray forması hediye ettiği belirtildi.

 

Galatasaray takımı, yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla Bursaspor müsabakasının hazırlıklarını tamamlayacak ve akşam üzeri TFF Süper Kupa maçı için Ankara’ya gidecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X