Hançerli’ye bir hizmet daha

Mudanya Belediyesi, Hançerli Mahallesi’nde bir hizmete daha hayata geçiriyor.

Hançerli’ye bir hizmet daha

ÖMER BİLİK

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hançerli Mahallesi’nde çocuk oyun alanı ve jimnastik aletlerinin yer alacağı parkın düzenleme çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz günlerde Hançerli Mahalle meydanının ve tüm sokakların tazyikli suyla yıkanması, doktor odası, misafirhane ve tuvaletlerin temizliği, çocuk parkının çöp ve molozlardan arıtılması çalışmalarının ardından, şimdi de mahalleye çocuk oyun alanı ve jimnastik aletlerinin yer alacağı park kazandırılıyor. 

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın her mahallesine hizmet götürdüklerini belirterek, “Belediye olarak en yakın mahallemizden, en uzak mahallemize kadar hizmet götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Hançerli Mahallemiz’e çocuk parkı ve jimnastik aletlerinin bulunduğu park alanı kazandırılması amacıyla, inşaat ve düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak, mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulacak. Daha yaşanabilir bir Mudanya için, söz verdiğimiz bütün projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X