Hancı, Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi

Trabzon’da çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Hancı, Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.

Hancı, Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi

Trabzon’da, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) önde gelen isimlerinden biri olduğu gerekçesiyle tutuklanan Davut Hancı, Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

 

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu yakalanan ve gözaltı işleminin ardından sevk edildiği mahkemece 2 Ağustos’ta tutuklanan Hancı, yaklaşık bir hafta önce Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.

 

Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 1 ve 3 kişilik koğuşların bulunduğu ve dolayısıyla zanlının geniş çevre ile irtibatının kısıtlanmasının amaçlandığı öğrenildi.

 

Hancı, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin çalışması sonucu 23 Temmuz’da Araklı ilçesinde gözaltına alınmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X