Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi…

Sony Channel Türkiye kanalında Zuhal Topal’ın gelin ve damat adaylarıyla izdivaç programına başlayan Hande Ataizi, RTÜK’ün yasağını ilk delen isim oldu.

Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi…

RTÜK tarafından evlilik programlarına getirilen yasağı Hande Ataizi deldi. Zuhal Topal’ın adaylarıyla yola çıkan Ataizi’nin programı Sony Channel Türkiye kanalında yayınlanıyor.

 

SEDA VE ESRA FORMAT DEĞİŞTİRDİ

 

Hatırlanacağı üzere skandalların eksik olmadığı izdivaç programlarına yeni sezonda RTÜK tarafından yasak getirilmişti. Esra Erol ve Seda Sayan gibi isimler format değiştirerek yayınlarına devam ederken, Zuhal Topalherhangi bir kanalla anlaşamadı.

 

HANDE ATAİZİ YASAĞI DELDİ

 

Türk halkı tarafından bu programların yayından kaldırılması memnuniyetle karşılanırken, Hande Ataizigetirilen yasağı delen ilk isim oldu. Sony Channel Türkiye kanalında Zuhal Topal’ın gelin ve damat adaylarıyla yola devam eden Ataizi’ne yönelik bir yaptırım yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

 

HANİFE YAYINA BAĞLANDI

 

Şimdilerde sosyal medya hesabından sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğraflar paylaşan müzmin gelin adayı Hanife’nin de telefonla bağlandığı programda tanıdık birçok yüz var.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X