Hande şov

İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda muhteşem bir konser veren Hande Yener, sahnede görsel şölen yarattı.

Hande şov

HARBİYE KIRMIZI BEYAZ

Pop müziğin güçlü sesi Hande Yener, İstanbul’da kariyerinin en iddialı konserlerinden birine imza attı. Sahneye 400 metreküp scraffolding sistem ve 300 metre demir boru kullanılarak yapılan dev kafesin içinden gelen Yener’e konseri izleyen 5 bin kişi ellerindeki Türk bayraklarıyla eşlik etti. Sanatçıyı izleyenler arasında Murat Dalkılıç, Hakan Akkaya, Yeşim Salkım, Simge Sağın, Gonca Vuslateri ve Müjde Uzman vardı. 

HADLERİNİ BİLDİRECEĞİM

Oğlu Çağın’la sanatçı dostu Murat Dalkılıç’ın da sahnede kendisine eşlik ettiği konser öncesi kameraların karşısına geçen Hande Yener, sert açıklamalarda bulundu. Kendisini eleştiren magazin gazetecilerine cevap veren Yener, ‘Benim hakkımda konuşan o iki hanıma haddini bildireceğim. Sabah programlarına katılmadığım için beni toplum önünde kötü bir imaja sürüklüyorlar. Ben terörist değilim’ diye konuştu.

Konserde ‘Memleketim’ şarkısını seslendiren Hande Yener, 5 bin kişinin Türk bayraklarıyla kendisine eşlik etmesiyle unutulmaz anlara imza attı.

Hande Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu, ‘Biri Kaybediyor’ adlı şarkıda annesine eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X