Hanife’nin paylaşımına sosyal medyadan destek!

Bir zamanlar ekranların en çok izlenen izdivaç programlarından biriyle fenomen olan Hanife , verdiği pozlarla hep eleştiri oklarının hedefindeydi. Bu sefer paylaştığı fotoğrafa destek mesajları geldi.

Hanife’nin paylaşımına sosyal medyadan destek!

Katıldığı bir izdivaç programında hiçbir talibini beğenmeyen ve kısa sürede tavırları ile fenomen olan Hanife Gürdal yine yaptıkları ile konuşulmaya devam ediyor. Önce saçını açan sonra bikini giyen Hanife’ye takipçileri sık sık tepki gösterse de Hanife paylaşımlarına devam ediyor.

İzdivaç programı sonrası, TV8’deki bir dizide yer almaya hazırlanırken dizisi yayından kaldırılan Hanife işsiz kalmış ve İzmir’de bir benzin istasyonunda pompacılık yapmaya başlamıştı.

Pompacılık işinden de aradığını bulamayan Hanife radikal bir kararla başörtüsü çıkardığını açıklamış büyük tepki almıştı. En büyük tepkiyi hayranlarından alan Hanife’nin yeni halini eleştirenlerin yanısıra beğenenler de oldu.

Son olarak Hanife’nin paylaştığı bu fotoğraf olay oldu.

İşte o fotoğraf:

baslik-003.jpg

Fenomen gelin adayı, paylaşımına ‘Kilo almanın psikolojiyi bozması ve psikolojiyi düzelten en etkili şeyin yemek yemek olması’ notunu ekledi.

Kilosuyla eleştiri okların hedefinde olan Hanife’nin, paylaşımına bu kez hayranlarından destek mesajları geldi.

İşte o yorumlardan bazıları: 

“Aman aman bir kilon yok bence gayet iyisin, Hanife hanım bence çok tatlısınız, sen çok güzel oldun ayrı bir güzelleştin boş ver milleti takma ağzı olan konuşuyor işte.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X