Harçlıklarını can dostları için harcadılar

Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi öğrencileri, biriktirdikleri harçlıkları ile Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde bulunan hayvanlar için yaş ve kuru mama aldı.

Harçlıklarını can dostları için harcadılar

Sahipsiz hayvanlar için kampanya düzenleyen Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklar ile yaş ve kuru mama satın aldı. Öğretmenlerinin de destek verdiği kampanyada yaklaşık 300 kilo ağırlığında 18 paket kuru mama, yaş mama ve battaniye satın alan öğrenciler, malzemeleri Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne teslim etti. Müdür Yardımcısı İsmail Almas, öğrencilerin sahipsiz hayvanlara destek için kampanya düzenlediklerini belirterek, “Okulumuzdaki bütün öğrencilerimizin destek verdiği kampanya ile sahipsiz hayvanlar için kuru ve yaş mama ile battaniye aldık. Bu malzemeleri sahipsiz hayvanların daha sağlıklı şartlarda yaşayabilmeleri için önemli çalışmalar yürüten Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne bağışladık. İnşallah öğrencilerimizin düzenlediği bu kampanya, diğer okullara ve tüm insanlara örnek olur” dedi.

Kampanyanın başlatıcısı olan Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Yeliz Evkuran da, “Kampanyamıza bütün okul öğrencileri destek verdi. Aldığımız malzemeleri de Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne bağışladık” diye konuştu.

Getirdikleri mamalar ile kedi ve köpekleri besleyen öğrenciler, daha sonra barınağı gezerek hayvanları sevdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X