Harçlıklarını lösemili çocuklar için topladılar

Kestel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde okullarda başlatılan ‘Değerler Eğitimi’ kapsamında harekete geçen Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri paraları “Değerlerimiz Kestel’de ha

Harçlıklarını lösemili çocuklar için topladılar

OSMAN GÜNEŞ

 

Rehber öğretmenler ve diğer personelin organize ettiği ‘Yardımlaşma’ temalı çalışma kapsamında ilk etapta 350 lira para toplandı. Toplanan yardımlar , “Lösemili Çocuklar İçin Bir Tuğla da Siz Koyun” bağış kampanyası adı altında bankaya yatırıldı. Kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği belirtildi. 

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Öner Şimşek, kampanya ile daha çok lösemili çocuğu kurtarmayı amaçladıklarını söyledi. Şimşek, “Kampanyamızı duyurduğumuzda çocuklarımız çok duyarlı davrandılar ve LÖSEV’e bağışta bulundular. Öğrencilerimden bu duyarlılıklarından ve yardımlaşma anlayışından ötürü büyük gurur duydum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X