Harekat başlıyor!

Yeşil beyazlılar’ın hedefindeki ilk isimler Ryan Babel, Tomas Sivok ve Ahmet İlhan Özek… 3 oyuncuyla anlaşmaya yakın olan Timsah’ta sırada Sercan Yıldırım bekliyor.

Harekat başlıyor!

Çalkantılı günler geçiren Bursaspor transferde harekete geçmeye hazırlanıyor. Kadrosundaki yıldız isimlerden hangisinin takımda kalacağı konusunda belirsizlik yaşayan yeşil beyazlılar dış transferde gözünü 3 isme çevirdi. 

Beşiktaş’la yollarını ayıran Tomas Sivok, Kardemir Karabükspor’la sözleşmesi sona eren Amhet İlhan Özek ve Kasımpaşaspor’dan Ryan Babel, Bursaspor’un ilk olarak üzerinde durduğu isimler. 

ANLAŞMAYA VARILDI

Yeşil beyazlı yönetim uzun süredir temasta olduğu Ahmet İlhan Özek’in işini büyük oranda bitirdi. Bonservisi olmayan tecrübeli futbolcuyla 850 bin Euro’ya anlaşmaya varıldığı ve önümüzdeki günlerde imzaların atılacağı gelen haberler arasında. 

Beşiktaş’la yollarını ayıran Tomas Sivok ise Bursaspor’un stoperde düşündüğü ilk isim. Siyah beyazlı kulüpte 7 yıl forma giyen ve şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcuyla ilk görüşmenin yapıldığı ve mesafe katedildiği öğrenildi. 

BOMBA BABEL

Timsah’ın transferdeki bombası ise Ryan Babel…Kasımpaşaspor’da bu sezon 29 maça çıkan ve 9 gol atan Hollandalı futbolcunun 2016 yılına kadar mukavelesi var. Ancak lacivert beyazlı kulüpten ayrılmak isteyen tecrübeli kanat oyuncusunun gerek menajeriyle gerekse kulübüyle temaslar sürüyor. 

Beşiktaş’ın da transfer listesinde olan Babel kariyerinde Ajax, Liverpool gibi dev kulüplerin formasını giydi. Bu 3 oyuncuyla da anlaşmaya yakın olan Timsah’da Sercan Yıldırım’la da görüşmeler sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X