Harikasınız gençler: 2-0

U16 Milli Takımımız, Bursasporlu Mehmet Burak Balkır’ın gol attığı maçta Romanya’yı 2-0 mağlup ederek Ege Kupası’ndı final yürüyüşünü sürdürdü.

Harikasınız gençler: 2-0

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 16. kez düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası’ndaki ilk maçında Norveç’le 1-1 berabere kalan U-16 Milli Takımımız, ikinci sınavında Romanya’yı 2-0 yenerek 4 puana ulaştı. 

Soma Atatürk Stadı’nda yapılan karşılaşmanın ilk yarısını Bursasporlu Mehmet Burak Balkır’ın golüyle 1-0 önde kapatan Millilerimiz, 75. dakikada Görkem Çelik’le galibiyeti perçinledi. Bir diğer Bursasporlu oyuncu Görkem Özgür de ilk 11’de forma giydi. Türkiye’nin yer aldığı A Grubu’ndaki diğer maçta ABD’yi 2-0 mağlup eden Norveç de puanını 4’e yükseltti. Gençlerimiz gruptaki son maçında yarın Turgutlu’da ABD ile, Norveç ise Manisa’da Romanya ile karşı karşıya gelecek.

ENES GOL KRALI OLMUŞTU

B Grubu’nda ise Yunanistan Akhisar’da Ukrayna’yı 1-0 yenerken, Fransa ise Saruhanlı’da Çek Cumhuriyeti’ni 6-0 mağlup etti. Bu grupta yarın Salihli’de Yunanistan ile Çek Cumhuriyeti, Akhisar’da ise Ukrayna ile Fransa oynayacak. 

Grup maçlarında ilk sırayı alan takımlar cumartesi günü Manisa’da şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Grup ikincileri ise üçüncülük maçı oynayacak. Geçen yılki organizasyonda Bursasporlu Enes Ünal attığı 4 golle turnuvaenna gol kralı olmuştu.

TURNUVADA DÜN

A GRUBU

Norveç-ABD: 2-0

Türkiye-Romanya: 2-0

 

B GRUBU

Fransa-Çek Cumh.: 6-0

Yunanistan-Ukrayna: 1-0

TURNUVADA YARIN

A GRUBU

12.00 Romanya-Norveç (Manisa M.Özkasap)

14.30 Türkiye-ABD (Turgutlu)

 

B GRUBU

12.00 Yunanistan-Çek Cumh. (Salihli)

14.30 Ukrayna-Fransa (Akhisar)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X