Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lisesi’nin öğrenci pansiyonu hizmete girdi

Bursa’nın Harmancık ilçesinde yapımı tamamlanan 75. Yıl Çok Programlı Lisesine ait öğrenci pansiyonu faaliyete başladı.

Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lisesi’nin öğrenci pansiyonu hizmete girdi

Harmancık Kaymakamı Esma Atasever, Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Ay, kurum amirleri ve hayırseverler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Öznur Koçdemir ve lisenin müdürü Ufuk Karaoğlu’nun daveti üzerine ilk öğle yemeğinde öğrencilerle bir araya geldi. Pansiyon hakkında bilgi alan davetliler, odaları ve birimleri inceledi.

Belediye Başkanı Ataş, yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgını nedeniyle açılışı geciken pansiyonun hizmet vermeye başladığını aktararak, “İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkürü borç biliyoruz.” dedi.

Karaoğlu ise önemli işlev görecek pansiyonun 100 kız ve 100 erkek öğrenci kapasiteli olduğunu belirterek, “Beş yıldızlı otel konforunda olan pansiyonumuz, barınmanın yanında üç öğün yemek veren mutfağı, çamaşırhanesi, etüt salonları, revir ve 24 saat danışman öğretmen ve güvenlik hizmetleri ile ilçemize kazandırılan ilk pansiyon oldu.” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X