Harmancık bitiremedi! 2-2

Yeşil beyazlılar ilk devresini 2-0 önde kapattığı maçın ikinci yarısında Ayyıldızspor’un iyi oyununa ve gollerine engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı.

Harmancık bitiremedi! 2-2

TOLGA ÖZTAŞ

2. Amatör Küme 7. Grup’ta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Harmancıkspor ile Yıldırım Ayyıldızspor 2-2 berabere kaldı. Maça etkili başlayan yeşil beyazlılar henüz 2. dakikada Sinan’ın golüye 1-0 öne geçti. Harmancıkspor 22’de Hurşit’in attığı golle oyunu 2-0’a getirdi. Devre yeşil beyazlıların 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

1 puan Ersel’den

İkinci yarıda sahada bambaşla bir Ayyıldızspor vardı. Kırmızı beyazlılar oyunu tamamen Harmancıkspor sahasına yıktı ve 64. dakikada Yılmaz Arslan’ın golüyle farkı 1’e indirdi: 2-1. Daha sonra yine rakip kalede oldukça etkili olan Ayyıldızspor 90+1. dakikada Ersel ile maça 2-2’lik beraberliği getirdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca iki takımda 1’er puanla yetindi.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Rüştü Baykal (*), Murat Şimşek (*), Murat Cevrin (*)

GOLLER: Dk.2 Sinan, Dk.22 Hurşit (Harmancık), Dk.64 Yılmaz Arslan, Dk.90+1 Ersel (Ayyıldız)

YILDIRIM AYYILDIZSPOR: Soner (*), İsmail (**), Eray (**), Ramazan (**), Fatih (**) (Dk.57 Yılmaz Arslan **), Yılmaz Yapıştır (***), Erdinç (*), Oğuz (**), Taner (*), Erman (**), Türker (**) (Dk.46 Ersel **)

HARMANCIKSPOR: Kadir (**) (Dk.70 Önder *), Samet (*), Sinan (**), İsa (**), Kadir (***), İlyas (**), Eray (*), Cemil (*), Hurşit (**), Atilla (*), Alkan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X