Harmancık’a Büyükşehir desteği

Harmancık’ta Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla tamamlanan BUSMEK Halı Kursu, Çakmak Mahalle Konağı, Harmancık Piknik Alanı mescit ve çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi.

Harmancık’a Büyükşehir desteği

Harmancık’ta Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla inşa edilen 3 yatırımın açılışı ile 1 yatırımın temel atma töreni, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı törenlerle gerçekleştirildi. Altepe, Harmancık’ta Büyükşehir desteğiyle ilçe belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına da katıldı. Yatırımların hizmete alınması ve temel atma ile düzenlenen iftara Altepe’nin yanı sıra Harmancık Kaymakamı Hakan Engin, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ile vatandaşlar katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tüm ilçelerde olduğu gibi Harmancık’ta da yapılan her yatırıma Büyükşehir Belediyesi olarak katkı koymaya devam ettiklerini söyledi. Çakmak Mahalle Konağı için demir, çimento, beton ve tuğla yardımında bulunduklarını, binanın hizmete alınmasından büyük mutluluk duyduklarını belirten Altepe, yine Harmancık Belediyesi tarafından yaptırılan ‘İmam Evi’nin de tamamlandığında önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Karaca Mahallesi’nde konuşlandırılan BUSMEK Halı Kursu’nun açılışını gerçekleştiren ve öğrenci kabulüne başlayan kursla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nce sürdürülen ‘Bursa İpeği Hayat Buluyor’ projesinin daha da güç kazanacağını anlatan Altepe, yine Büyükşehir’in imkanlarıyla yaptırılan ve Harmancık Panayır Alanı’nda tamamlanan piknik alanı, mescit ve çocuk parkıyla bölgede önemli bir eksikliğinin giderilmiş olacağını ifade etti. 

ÜRETİM VE TURİZM

Harmancık için de büyük hassasiyet taşıdıklarını belirten Altepe, Harmancık’ın Bursa’nın önemli bir parçası olduğunu, yörenin gelişip kalkınmasının, göç vermemesinin en büyük istekleri olduğunu kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçede üretimi ve turizmi artırmak için çalıştıklarını vurguladı. Harmancık’ın ihtiyacı olan tüm yatırımları sırasıyla hizmete aldıklarını, Bütünşehir’in imkanlarını bölge için seferber ettiklerini söyleyen Altepe, “Zaten her yerde çalışıyoruz. Alt yapı da su ve kanalizasyon da yollar da hepsi tamamlanıyor. Diğer tesislerle ilgili yatırımlar da bir bir hizmete alınıyor” dedi.  

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ise, Büyükşehir’in sağladığı imkanlarla dönem içerisinde ilçede ellerinin değmediği mahallenin kalmadığını ifade etti. Çetinkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X