Harmancık’ta altyapı çalışmaları başladı

BUSKİ, Harmancık’ta içme suyu ve altyapı hizmetlerini yenilemek için çalışmalara başladı. İlçe merkezi ve dış mahallelerde toplam 35 milyon liralık yatırım yapılacağı belirtilirken, Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ilçenin daha sağlıklı bir altyapıya ka

Harmancık’ta altyapı çalışmaları başladı

AYDIN KURMUŞ

BUSKİ Harmancık’ın altyapısını yeniliyor. BUSKİ’nin Harmancık’ta ilçe merkezi ve dış mahallelerde toplam 35 milyon liralık altyapı çalışması gerçekleştireceği bildirildi. Harmancık’ta altyapı ile ilgili çalışmaları başlatan BUSKİ’nin, ilçe merkezinde 23 bin metre içme suyu isale hattı, 45 bin metre yağmur ve atık su kanalizasyon hattı ile 2 adet bin metreküplük su deposu inşaa edeceği kaydedildi. 

Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, BUSKİ Harmancık Şube Müdürü Mustafa Emirkaya ile çalışmaları yerinde inceledi. Çetinkaya, “Merkezde toplam 20 milyon TL’lik yatırım yapıldı. Daha sağlıklı bir altyapı ile hemşerilerimizi buluşturacağız. 2018 yılı sonunda tüm merkez ve mahallelerimizde altyapı sorunu ortadan kalkacak” dedi.

Yapılacak diğer çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, “Yine tüm mahallelerimizde 10 bin metre içme suyu hattı, 9 adet foseptik, 16 adedi 200 tonluk ve bir adedi de 500 tonluk olmak üzere 17 adet su deposu, 6 adet tarımsal sulama sistemi ve göleti ile 10 milyon TL’lik yatırım yapıldı ve 5 milyon TL’lik yatımlarla da devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve BUSKİ Genel Müdürümüz İsmail Hakkı Çetinavcı’ya, yatırımlarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X