Harmancık’ta şenlik var

Bursa’nın spor kenti olması yolunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Harmancık’ta şenlik var

Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’yle birlikte düzenlediği Harmancık Okul Sporları Şenliği’nde start verildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin okul spor etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen Harmancık Okul Sporları Şenliği açılış töreni, çocuklarla gençlere eğlenceli spor yarışmalarında bir araya getirdi.

 Haftasonu gerçekleştirilen açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Bursa’yı spor kenti yama adına çalışmalarının devam ettiği belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Spor Kenti Bursa hedefiyle spora ve sporcuya önem veren çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin idealist olarak yetişmelerini önemsiyoruz. Gençlerimiz spor tesislerinden faydalansın, sporla buluşsunlar istiyoruz” şeklinde konuştu.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Harmancık Kaymakamı Hakan Engin Bursa’nın en uzak ilçesinde olmalarına rağmen çocukların diğer ilçelerle aynı imkanlara sahip olduğunu ifade ederken, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Başkan Altepe’ye spor şenliği nedeniyle teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürvekili Mustafa Bilici ise Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokol ile bu yıl 171 öğrencinin eğitim öğretimin yanı sıra sporla da buluşturulacağını anlatırken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin “Bursa’nın en uzak ilçesinde gençlik ve spor meşalesini yaktık. Bu heyecanı ve coşkuyu hep birlikte yaşıyoruz” dedi. 

Geniş katılımın gerçekleştiği törenin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Milli Eğitim Müdürvekili Mustafa Bilici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Harmancık Kaymakamı Hakan Engin, Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol takımı oyuncuları ve çok sayıda davetli katıldı.

Harmancık Ortaokulu öğrencisi Mustafa İnal spor şenliği nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Projeden dolayı Başkan Altepe’ye çiçek veren öğrenciler daha sonra yarışmalarda ter döktü. Başkan Altepe, derece kazanan öğrencilere madalyalarını verdi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı da gösteri atışlarıyla programa renk kattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X