Harun isyan etti!

Fenerbahçe’ye gitmek için kolaylık istediği haberlerine tepki gösterdi. Tecrübeli file bekçisi ‘Kulübümden izinsiz konuşmak istemiyorum ancak çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Gerçeği yansıtmıyor’ diye konuştu.

Harun isyan etti!

Bursaspor’un tecrübeli file bekçisi Harun Tekin’in ismi son dönemde sık sık Fenerbahçe’yle anılıyor. Bu sezon gösterdiği performansla ligin en yi kalecilerinden biri olarak gösterilen tecrübeli file bekçisi için özellikle yaygın medyada bu tarz haberler oldukça artmaya başladı. Hatta Harun Tekin’in Ali Ay yönetiminden Fenerbahçe’ye gitmek içik kolaylık istediği bile iddia edildi.

MİLLİ TAKIMA YÜKSELDİ

Yaşanan bu gelişmeler üzerine deneyimli kaleci bir açıklama yaptı. Harun çıkan haberleri yalanlayarak ‘Kulübümden izinsiz konuşmak istemiyorum. Ancak çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Gerçeği yansıtmıyor’ diye konuştu. Gösterdiği performansla A Milli Takıma yükselen ve ayyıldızlı formayı son oynanan Moldova maçında giyen Harun’un Bursaspor’la 2020 yılına kadar anlaşması bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X