Harun Türkiye’nin en iyisi olabilir

Şenol Güneş’in Harun’a güvenerek bugünkü tabloyu ortaya çıkardığını belirten Gançev ‘Hocanın sezon başında onun arkasında durması çok önemliydi. 26 yaşında ve uzun yıllar gerek Türk futboluna gerekse Bursaspor’a hizmet edebilir’ dedi.

Harun Türkiye’nin en iyisi olabilir

Bursaspor’un efsane file bekçilerinden ve şuan Gaziantepspor BB’de kaleci antrenörü olan İvko Gançev, dün akşam katıldığı Final programında çarpıcı tespitlerde bulundu. 

İlk olarak Harun Tekin’le ilgili görüşlerini belirten Gançev ‘Harun çok iyi bir çıkış yakaladı. Şenol hoca’nın güvenini boşa çıkarmadı. Hocanın sezon başında onun arkasında durması çok önemliydi. ‘Benim 1.kalecimdi’ diyerek bugünkü tabloyu ortaya çıkardı. Harun bazen basit hatalar yapabiliyor ancak bence Süper Lig’in en iyi kalecileri arasında’ diye konuştu. 

GELİŞİME ÇOK AÇIK

Harun’un gösterdiği bu performansla Milli Takıma kadar yükseldiğini de belirten Gançev ‘Harun’un en büyük avantajı yaşı. 26 yaşında ve uzun yıllar gerek türk futboluna gerekse Bursaspor’a hizmet edebilir. Volkan Demirel ve Tolga Zengin gibi isimler artık son dönemlerini yaşıyor. Harun’un önümüzdeki sezonlarda çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Çünkü gelişime oldukça açık. Özellikle karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda başarılı. Takımına puan kazandıran kaleci iyi kalecider ve Harun’da bunu bu sezon birçok maçta yaptı’ dedi. 

KENDİMİZDEN GEÇMİŞTİK

Bursaspor’un genel durumunu da değerlendiren efsane isim şunları söyledi: ‘Bursaspor’un futbolu keyif veriyor. Rakiplerde bunu çözdüğü için son dönemlerde bir takım sıkıntılar yaşanıyor ancak bunlarda oldukça normal. Çok kaliteli isimler var kadronun içinde. Fernandao, Josue, Volkan, Belluschi her an skoru değiştirebilecek futbolcular. Rakipler için tam bir belalar. Bursaspor’un bizim kalbimizdeki yeri her zaman farklı. Başarılı olduğu vakit seviniyoruz. Şampiyon olduğu vakit ise kendimizden geçmiştik’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X