Harun’un hedefi Milli Takım

Bursaspor’un tecrübeli file bekçisi Harun Tekin, hedefinin Milli Takım’a gitmek olduğunu belirterek, “Bunun için iyi çalışıyorum. Fatih Hocama buradan değil, sahadan mesaj verebilirim” dedi.

Harun’un hedefi Milli Takım

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, 1 günlük aranın ardından hazırlıklarına başladı. 

Akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kaleci Harun Tekin, Eskişehirspor maçında alınan 3 puanı ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Çok zorlu bir karşılaşma oldu. Rakip açısında da zorluydu, zor durumdalar. Kazandığımız için mutluyuz. İyi mücadele ettik, iyi savaştık. Takım olma adına iyi şeyler yapmaya başladık. Bu maç bizimi için önemliydi. Bu puanı önemli kılmak için bu hafta kazanmamız lazım. Hedefimiz Avrupa kupası. Bu sene olumsuzluklar oldu. Bu maçı unutup Rize maçına hazırlanmaya çalışıyoruz” dedi.

“HEDEFİM MİLLİ TAKIMA GİTMEK”

Milli Takım’a gitme hedefinin olduğunu belirten Tekin, “Hedefim Milli Takım’a gitmek. Bunun için iyi çalışıyorum” dedi.

Tecrübeli kaleci, Fatih Terim’e bir mesajın var mı? sorusuna ise, “Buradan değil, sahadan mesaj verebilirim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X