Harun’un yanına ya Gökhan ya Mert

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yönetimden kalede rekabetin yaşanması için bonservisleri elinde olan Gökhan Değirmenci veya Mert Günok’tan birisinin alınmasını talep etti.

Harun’un yanına ya Gökhan ya Mert

Takımda eksik görülen yerlere takviye yapmak için çalışmalara hız veren Bursaspor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda arayışlarını yoğun tempoda sürdürüyor. Yeşil beyazlılar, geçen sezon inişli çıkışlı bir performans gösteren Harun Tekin’in yanına yerli bir kaleci almak istiyor.

Harun’un Milli Takıma kadar yükselmesinden dolayı yabancı bir file bekçisi alarak önünü kapatmak istemeyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yönetime Kayseri Erciyesspor’dan ayrılan Gökhan Değirmenci ve Fenerbahçe’yle bağları kopma noktasına gelen Mert Günok’un alınması yönünde rapor verdiği öğrenildi.

YAŞLARI 26

Bilindiği gibi Gökhan Değirmenci uzun süredir yeşil beyazlıların gündeminde. 26 yaşındaki tecrübeli eldiven, geçen sezon çok iyi maçlar çıkarmasa da 2013-2014 sezonundaki performansıyla kendinden söz ettirmişti. Küme düşen Kayseri Erciyesspor’dan bonservisini alan Gökhan, bu sezon 26 maç forma giyerken kalesinde 47 gol gördü. Fenerbahçe’yle sözleşmesi sona eren Mert Günok’la da görüşmeler sürüyor. Düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek isteyen 26 yaşındaki kalecinin de bonservis sorunu olmaması transferi cazip bir hale getiriyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X