Has Tavuk’tan personel arttırımı

Has Tavuk, koronavirüs ile mücadele sürecinde eleman çıkarmak yerine personel arttırımına gitti. Firma daha önce de toplumsal mesafeye dikkat çekmek için 48 yıllık marka ismini ayırarak iki ayrı kelime haline getirmişti.

Has Tavuk’tan personel arttırımı

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs kısa sürede binlerce kişinin ölümüne sebep olurken sokağa çıkma yasaklarıyla birlikte dünyada ciddi bir ticari krizi de gündeme getirmeye başladı. Türkiye’de ise virüsle mücadele tüm hızıyla devam ederken, yayınlanan genelgeler ve açıklanan tedbir paketleri sayesinde önlemler alınmaya başlandı.

‘ÇALIŞMAK VE ÜRETMEK ZORUNDAYIZ’

Türkiye’de hayvansal protein tavuk eti üretimini belli başlı 12 firmanın karşıladığına dikkat çeken Has Tavuk Genel Müdürü Şahin Aydemir ‘Hayatın devamlılığı, bedensel ve zihinsel sağlık için hayvansal protein ihtiyacı, yani beslenme bu süreçte büyük önem taşıyor. Halkımız, ülkemiz, beslensin, sağlıklı olsun, evde kalsın diye biz çalışmak ve üretmek zorundayız. İçinde bulunduğumuz bu zorlu günlerde salgın hastalık sebebiyle şirketler bir bir kapanırken, personel çıkarırken, Has Tavuk olarak personel sayısını arttırdık’ diye konuştu. Firmaların personel çıkardığı, üretimini durdurduğu şu günlerde Mart ayında 2023 olan personel sayısını ay sonu itibariyle 2 bin 178’e çıkardıklarını belirten Aydemir, ’20 günlük süreçte 154 personel alımı gerçekleştirdik. Bu zor günlerde yerli ve milli bir marka olarak, üretmeye devam ediyoruz. Personel çıkarmadan hatta personel alarak stratejik bir sektörde üzerimize düşeni yapmak, istihdama, ekonomiye ve ülkenin geleceğine katkı sağlamak için çalışıyor ve bunu yapmaktan gurur duyuyoruz’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X