Hasan Torun güven tazeledi

Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü olağan kongresinde 4 yıldır kulüp başkanlığını sürdüren Hasan Torun güven sağlayarak tekrar göreve seçildi.

Hasan Torun güven tazeledi

ÖMER BİLİK

Tek liste ile yapılan olağan kongrede gündem maddelerinin okunup eski yönetimin aklanmasının ardından yapılan seçime katılan 82 üyeden 56’sı oybirliğiyle Torun ve ekibini 4 yıllığına yeniden göreve getirdi.

​MGS’nin 2007 yılında kurulup 8 branşta 400 sporcunun faaliyet gösterdiğini belirten Başkan Hasan Torun, ‘2011’den bu yana görev yaptığım kulüp başkanlığında tek amacımız Mudanya’da ilçe sporuna, çocuklarımıza sosyalleşme ve spor katkısı sağlamaktır. Elimizden geldiğince müsabakalara katılıp oyuncularımızı yönlendirmek başarılar elde etmektir. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte başarıları daha yükseğe taşımak arzusundayız’ dedi.

Hasan Torun’un yönetim kurulunda Başkan Yardımcısı olarak Alper Büktel, Genel Sekreter Mümin Ceylan ve üyeler Özlem Çetin ile Cenker Turan görev aldılar. ​

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X