Hasanağa OSB’de Korun dönemi

HOSAB’da başkanlık koltuğuna Ömer Faruk Korun oturdu. Korun, ”Ahmet başkanımızın yürüdüğü yolda yürümeye, planladığı yatırımları yapmaya, bölgemizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Hasanağa OSB’de Korun dönemi

Ahmet Sezgi Erceiş’in geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmesinin ardından boşalan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Başkanvekili Ömer Faruk Korun getirildi.

HOSAB Yönetimi, A.Sezgi Erceiş’in vefatının ardından yedek üye Fatih Sivri’nin de katılımıyla gerçekleştirdiği ilk toplantısında kendi içinde seçim yaptı. Bunun sonucunda Başkanvekili Ömer Faruk Korun, oybirliği ile başkanlık koltuğuna oturdu. Erkan Pancaroğlu başkan vekilliğine getirilirken, Yönetim Kurulu Üyeleri Sezayi Sezer, Mesut Rekkalı ve Fatih Sivri şeklinde sıralandı.

YOKLUĞUNU HİSSEDECEĞİZ

Aynı zamanda HOSABSİAD Başkanı olan Ömer Faruk Korun, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ahmet başkanımızın yokluğunu her zaman hissedeceğiz ve onu unutmayacağız. Çünkü HOSAB’ın bugünlere gelmesinde en büyük pay başkanımız olarak onundu. O aynı zamanda hepimizin adeta babası gibiydi. Genel kurulumuzu 2015 yılı Eylül ayında yapmış ve 2017 yılı Eylül ayına kadar Ahmet Sezgi Erceiş ve yönetimi olarak oybirliği ile görev almıştık. Arkadaşlarımızla görüşüp, yeniden bir seçim yerine bu dönemi tamamlama kararı aldık. Ahmet başkanımızın yürüdüğü yolda yürümeye, HOSAB’da planladığı yatırımları yapmaya, bölgemizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

YAŞAR MÜTEŞEBBİS HEYETTE

HOSAB Müteşebbis Heyetine de yedek üyelerden Özgür Yaşar getirildi. 15 kişilik HOSAB Müteşebbis Heyeti, HOSABSİAD genel kurullarında seçiliyor. Müteşebbis heyet içinden HOSAB Yönetim Kurulu belirleniyor ve yönetim kurulu görev dağılımını kendi içinde yapıyor. HOSAB Müteşebbis heyeti şu isimlerden oluşuyor: Nedim Balıkçılar (Başkan), Ömer Faruk Korun, Erkan Pancaroğlu, Mesut Rekkalı, Özgür Yaşar, İbrahim Gökdağ, Ümit Sırt, Nazmi Kırımcı, Orcan Alyüz, Fatih Sivri, Vedat Saygın, Seçkin Onur, Tahir Taner Acar ve Rıdvan İşbaşaran (Üye).

Ahmet Sezgi Erceiş’in koltuğu boş bırakıldı ve masasına çiçek konuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X