Hasanağa yolu bulvar oluyor

Büyükşehir Belediyesi, Hasanağa, Kayapa ve Akçalar sanayi bölgelerini İzmir Yolu’na bağlayan 6 metrelik yolun 20 metreye çıkartılarak bulvara dönüştürülmesine ilişkin kamulaştırma çalışmalarını başlattı.

Hasanağa yolu bulvar oluyor

Belediye bürokratlarıyla birlikte kamulaştırma yapılacak alanlarda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konut ve sanayi alanlarını yakından ilgilendiren arterin yapılacak yeni düzenlemeyle birlikte gidiş ve geliş olarak çift yönlü hizmet vereceğini açıkladı.

SIKINTILI BÖLGE

Günden güne büyüyen Bursa’nın yol konusunda en büyük sıkıntı çeken bölgelerinin başında Hasanağa’nın geldiğini belirten Başkan Altepe, “Özellikle konut ve sanayi alanları bu bölgede yoğunlaşmış durumda. O yüzden bizlere gelen talebi karşılamak ve bölgenin ulaşılabilirliğini daha rantabl hale getirmek için gerekli çalışmaları başlattık” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak gelen talepler doğrultusunda 90 bin metrekare alanda kamulaştırma çalışmalarına başladıklarını vurgulayan Başkan Altepe, “Bölge halkının ve sanayicilerin talebi doğrultusunda yoğun çalışan bu yerde mevcut olan 6-7 metre genişliğindeki yol, yapacağımız çalışmayla birlikte 20 metreye çıkacak. Gidiş ve dönüş çift yön olacak. Çalışmalar tamamlandığında inşallah Hasanağa-İzmir Yolu’ndaki arter, bulvara dönüşecek. Şimdiden bölge halkına, Bursamıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X